On my way to landet

Hej på er!
Ledsen att jag inte bloggade igår men hade en helt awesome dag med mina underbara vänner!
Först jag jag i skolan som vanligt och det var helt hemskt tråkigt men ändå än lugn dag!
Efter skolan åkte jag och Alexia in till gamla stan för att träffa Keela, Caty och Epicfaiil och herre gud vad det var kul men såklart när jag tar en bild med Keela så blundar jag och jag var så sjukt blyg hehe, men fick en bra bild med Caty Epicfaiil! :D
Sen efter åkte jag och Alexia hem hon köpte en tröja som det stod PUT YOUR SWAG ON och jag glömde såklart pengar så jag ska dit en annan dag :)
När vi var hemma så gjorde jag maten till kvällen och hyrde en film som heter super 8 och det var så himla bra!
När alla kom öppnade jag presenterna och av Cilla fick jag ett presentkort på ginatricot på 200:- kr, av Mimmi fick jag också ett presentkort på ginatricot på 150:- kr, av Sara fick jag en.... BH och choklad hehe Sara då, och av Mirjan fick jag ett presentkort på 100:- kr på bio och av Emma fick jag förut på min födelsedag ju 300:- kr på hollister som jag redan köpt för :$ och av Alexia fick jag ett par örhängen och en tröja som det stod todays outfit på :)
Kvällen var jätte lyckade vi tittade på filmen och den var ganska läskig fast jag tycker allt är läskigt, sen skulle jag, Mimmi, Mirjan och Alexia äta mjöl HAHA gud vad vi skrattade och jag fick upp i näsan för jag skrattade så himla mycket! :D
På måndag ska jag och Emma till stan och jag ska köpa min skola avslutnings klänning, ett linne och ett par byxor så det kommer bli jätte kul!
Just nu sitter jag på bussen till landet själv och är så sjukt snuvig för jag har fått pollenallergi och det är super jobbigt mina ögon kliar och näsan bara rinner usch usch vad jobbigt.
Jag kommer nog inte blogga mer i helgen för på landet suger mitt internet, så jag bloggar mer imorgon kväll så vi hörs!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus