Varför jag inte har bloggat

Jag för inte jag har bloggat är för jag har varit på landet och på gotland.
Några veckor veckor på landet med mamma, Michaela och min moster Suzy, en dag var det sjukt kul var med mina sysslingar dom är super snälla och roliga :)
Förra veckan tog jag och Michaela en båt till gotland vid 23:45 jätte sent och kom fram vid 03:45 och där möte våran pappa oss där.
Vi var där i 3-4 dagar med pappa, Anette, Rasmus (anette's barn), Felix (Anette's barn) och sen Rasmus flickvän, det var jätte jätte fint på gotland väldigt varmt.
På fredagen tog alla en båt 00:50 och då var jag och Michaela hemma vid 05:00 för vi lämnade Rasmus och Johnna (Rasmus tjej)  och sen kunde inte jag somna så somnade vid halv sju jätte kul.
Just nu är jag hemma hos pappa och vi ska snart flytta och pappa har vissa planer som jag tyvärr inte säger ännu nu när inget är bestämt, imorgon ska jag till stan med Emma och ska köpa lite saker men jag kommer ju göra en haul video senare (vissar allt jag köpt/fått den här månaden).
Nu när jag har kommigt igång med bloggandet så börjar jag att blogga agien så jag bloggar imorgon för nu ska jag se criminal minds som jag älskar! 
Hej då!
#Waleface

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus